We helpen je graag!

Vismarkt 5A
9712CA Groningen
+316-42520972 info@silintweb.nl

Wat voor ons belangrijk is

De beste websites maken van Nederland, dat is ons doel. Mee gaan met de tijd is hiervoor misschien wel het aller belangrijkste. De wereld op het web veranderd namelijk sneller dan ooit.

Onze visie in 4 waardes

Netwerk van innoveerders

Wij vinden dat het belangrijk is om met meerdere mensen naar een website te kijken. SilintWeb is een netwerk van verschillende makers die vanuit hun eigen invalshoek een professionele kijk bieden. Door dit te combineren met de kennis van onze klanten en hun bedrijf maken we volledig op maat gemaakt websites.

100% op maat gemaakte websites

Er wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van templates, een vast ontwerp waar je de teksten en afbeeldingen zelf kunt invullen. In dat geval begin je met een ontwerp en voeg je daarna de inhoud toe.
Ons proces van website maken gaat precies andersom. We beginnen met de inhoud en maken op basis hiervan het ontwerp. Samen met de vrijheid van het helemaal zelf bouwen, kunnen we websites maken die precies aansluiten bij de inhoud. Zo geven we de belangrijke inhoud de uitstraling die het nodig heeft om het doel zo goed mogelijk te vervullen.

Websites moeten fijn werken

Wij vinden niks vervelender dan een website die niet goed werkt. Of het nou de snelheid of functionaliteit is, het zorgt er bij ons voor dat we de website wegklikken en waarschijnlijk nooit meer terug komen.
Daarom laten we dit bij onze websites niet gebeuren. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Nu en voor altijd. 

Blijven leren en innoveren

De wereld op het web veranderd sneller dan ooit. Terwijl grote, gevestigde bedrijven het vaak te druk of geen zin hebben om zich in de ontwikkelingen van het web te verdiepen, staat dit juist bovenaan ons lijstje. We vinden dit niet alleen nuttig, maar halen hier juist ook veel energie uit.