We helpen je graag!

Vismarkt 5A
9712CA Groningen
+316-42520972 info@silintweb.nl

Duidelijke stappen naar succes

We doorlopen een proces om tot een perfect passend ontwerp te komen. Rekening houdend met jouw wensen laten we zien wat je bezoeker moet zien.

Start

Kennismaking

Met een bakje koffie als begin van de samenwerking.

Vragenlijst

Dieper inzoomen op jouw wensen en bedrijf.

Inhoud opstellen

Bepalen wat je bezoeker te zien moet krijgen en dit omzetten in website inhoud.

Inhoudelijk ontwerp

Om te controleren of alle belangrijke inhoud aanwezig is.

Visueel ontwerp

Een prachtig ontwerp dat de opgestelde inhoud duidelijk overbrengt.

Website bouwen

Het ontwerp omzetten tot een perfect werkende website.

Einde

Kennismaking

Wij vinden dat elke samenwerking begint met persoonlijk contact. Een vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen en te ontdekken hoe we elkaar kunnen helpen. Lijkt dit je wat, neem dan contact op en plan gratis en vrijblijvend je eerste gesprek in.

Vragenlijst en inhoud

Jij kent je bedrijf als geen ander, dus speelt in deze stap een belangrijke rol. We stellen formulieren voor je op waarin we alles stap voor stap bij langs gaan. Deze kun je vervolgens gemakkelijk online invullen. Zo houden we het overzichtelijk en benutten we jouw bedrijfskennis optimaal.

Inhoudelijk ontwerp

Een ontwerp puur gefocust op de inhoud. We creëren een gestructureerd skelet van de uiteindelijke website, zodat we zeker weten dat we alles wat van belang is hebben meegenomen.

Visueel ontwerp

We toveren het gemaakte skelet om tot een visueel prachtplaatje. Belangrijke dingen moeten opvallen. Kleuren, vormen, lettertypes en nog veel meer moeten kloppen. Dit alles in een stijl die past bij jou en je bedrijf.

Wist je dat 93% van de mensen op het internet het uiterlijk van een website direct associeert met de kwaliteit van een bedrijf?

Website bouwen

De werking van een website is minstens zo belangrijk als het uiterlijk. Bezoekers komen eerder terug naar een fijn werkende website, dus heeft het bouwen hiervan een hoge prioriteit. We zetten in deze stap het ontwerp om in een perfect werkende website, gebouwd met de modernste technieken.

Door naar Prestaties
of

Vraag het ons