We helpen je graag!

Vismarkt 5A
9712CA Groningen
+316-42520972 info@silintweb.nl

Onze laatste projecten

Elk project is uniek. Logisch, want elk bedrijf is ook uniek. We maken websites die precies passen bij wat je bezoeker moet zien.

M. Hoekstra Administraties portfolio afbeelding van home pagina

De Zeepjes Studio

Zoals de naam al zegt gaat het hier om zeepjes. Zeepjes met een leuke twist, er zit een poppetje in die je bevrijd als je vaak je handen wast! Om een website te maken die bij deze unieke zeepjes past besloten we twee woorden als uitgangspunt te nemen: Fris en zacht. de roodachtige kleur samen met de kleurrijke fotos zorgen voor de frisheid, terwijl de andere kleuren, lettertypes en vormen zorgen voor een zacht geheel.

LerenTrainingsacteren

Dit begon goed, een website voor een bedrijf in een creatief werkveld! Het gaf ons de vrijheid om 'buiten de lijntjes' te werken. Natuurlijk stel je grenzen, want het is niet de bedoeling dat het slordig wordt, maar te netjes was ook weer niet de bedoeling. We hebben deze balans gecreëerd door een bepaalde stijl in de hele website terug te laten komen. Het ene element valt net wat over het andere. Het was hierbij belangrijk te zorgen dat alles goed zichtbaar bleef en dingen niet op een verkeerde manier over elkaar heen vielen. Het resultaat is een iets wat nonchalant ontwerp, waar alles voor de bezoeker alsnog duidelijk is.

M. Hoekstra Administraties

Een administratie website die overzichtelijk en duidelijk moet zijn toch levendig maken, dat was de uitdaging. Nu we er op terg kijken kunnen we zeggen dat dit goed gelukt is! De foto's zijn zo bewerkt dat ze buiten hun kader vallen. Dit gecombineerd met de frisse groene kleur maakt de website fris, terwijl het overzicht wordt behouden door de gestructureerde lay-out;

Sloepverhuur Bolsward

Rust en ontspanning, dat is wat Sloepverhuur Bolsward wil uitstralen. We wilden met de website alvast een stukje overbrengen van de ervaring van het varen over de Friese wateren. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van veel beelden en rustige kleuren. Maar rust en ontspanning zit hem niet alleen in het uiterlijk. De gebruikservaring moest moeiteloos verlopen, zodat de rust en ontspanning al begint bij het gebruiken van de website.

Bekijk website